Het huis

De ligging van Ora et Labora is zeer centraal in Oude Pekela. Het tehuis staat in de nabijheid van winkels, openbaar vervoer, gezondheidscentrum, restaurants en bibliotheek.

Een tehuis, net als thuis

De verzorgers van Ora et Labora bieden ouderen een rustige verblijfplaats waar men alle tijd vrijmaakt om aan de wensen en behoeftes van de bewoners te voldoen. Hierbij zijn deskundigheid en beroepshouding een vanzelfsprekend onderdeel van de zorgverlening.

Door de intensieve contacten tussen bewoners en de medewerkers voelen de bewoners zich vrij om hun wensen te uiten en wordt het doel om een thuissituatie voor de bewoners te creëren nagestreefd.

Inrichting van het tehuis

De lichte kamers zijn ruim bemeten, comfortabel, fris en ordelijk. Er zijn twee echtpaar-appartementen, deze beschikken over een eigen badkamer en separaat toilet.

De algemene ruimtes zijn altijd opgeruimd en fris en bovendien goed toegankelijk voor de bewoners. Bewoners bepalen zelf de inrichting van de kamers, met eigen meubilair en stoffering, zodat iedere bewoner zich thuis voelt.

Alle, op de begane grond gelegen, kamers beschikken over openslaande deuren en een terras, waarvan een aantal uitkijkend op de fraai aangelegde tuin. In de zomer is het heerlijk genieten op het beschutte terras met zitjes.

Vrijblijvend contact via e-mail of telefoon

Wij zijn HKZ gecertificeerd

HKZ logo